2013. 12. 13.
Sok jó ember...
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mint már bizonyára sokan tudják ebben a tanévben is megszervezzük adománygyűjtő adventi barkácsklubunkat és vásárunkat, amellyel újra útjára tudjuk indítani "Csigabuszunkat".
Gyermekeink minden tanévben nagy örömmel készülnek és várják a június első hetében megrendezésre kerülő Indiántáborukat, amelyet Csillebércen tartunk.
Az intézmény anyagi lehetőségei sajnos szűkösek, ezért örömmel fogadunk minden felajánlást, amely lehetővé teszi ennek az izgalmas programhétnek a megvalósítását.
Idén a több mint húsz esztendős autóversenyzéső múlttal, sokszoros Magyar bajnoki címemmel, közönség kedvenc díjjal, az év sportújságírója titulus birtokosa címmel rendelkező Kőváry Barna látogat el hozzánk "kicsi kocsijával"-versenyautójával, hogy örömteli perceket varázsoljon gyermekeinknek és támogassa az elegendő buszjegy beszerzését.



Ha már az idei év a sportolókról szól, a másik támogatónk is kerekekkel közlekedik, csak egy kicsit másképp.
Bizonyára sokan hallották már Iváncsics Zsolt nevét.Ő az a futó, aki egy SPAR-os bevásárlókocsival teljesíti rendre a félmaratoni, maratoni távokat, miközben különböző szervezetek javára végez jótékonysági futást, adományokat a bevásárlókocsijában gyűjti.

Kedden nekünk, értünk indul el a Battyhányi térről a bevásárlókocsi!
Ennyi kerekékkel biztosan célba érünk júniusban!
Kérjük, lehetőség szerint támogassák rendezvényünket!,

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés