2013. 12. 19.
Barkácsklub vendégekkel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Minden barkácsklub izgalommal, várakozással teli. Vajon hány szülő jön el, mindenki talál magának kedvére való feladatot, elég eszközünk van, rendesen felkészültünk?
Ez idén sem volt másképp, pláne, hogy tudtuk, 2 vendég is érkezik hozzánk a nap folyamán:Kőváry Barna és Iváncsics Zsolt.
Először Barna érkezett meg sárga csodaautójával.
A kíváncsiság mindkát fél oldalán megjelent: ő kíváncsian járta be intézményünkat, mindenhová bekukucskált, mindenkihez volt egy mosolya, kedves szava.MI pedig kíváncsian figyeltük az ő "kicsikéjét", amit persze pillanatok alatt el is foglaltunk.


Ezután jöhetett a karácsonyi műsor és a barkácsklub:Időközben befutott Iváncsics Zsolt is, akit rögtön befogtunk egy kis kalács sütésre!


Segítséggel megtanult 4-es fonással kalácsot fonni.
Mindannyian boldog, örömteli percekkel tértünk haza. Szép ajtódíszek, cserépfigurák és finom karácsonyi kaláccsal tértünk haza és nem utolsósorban 2 fantasztikus ember lett a barátunk, akiknek a rengeteg eddig értünk tett áldozatos munkáját és adományát ezúton is hálásan köszönjük és szeretettel várjuk őket bármikor egy jó kis mókázásra!
. 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés