2014. 05. 08.
Valami Új, valami Régi...
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Intézményünkben, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központban, több mint két évtizedig működött az Egyenlő Esélyt Alapítvány.
Támogatása nélkül nem valósulhattak volna meg kitűzött szakmai jellegű céljaink, a mai napig emlékezetes gyermekprogramjaink, nem fejlődhetett volna ilyen ütemben magas színvonalú fejlesztőeszköz tárunk. Az Alapítványt 1991-ben létrehozó kollégák segítő szándéka elérte célját, az Alapítvány küldetése beteljesedett. 2013 nyarán elérkezettnek láttuk az időt, hogy az Alapítvány célkitűzéseit és feladatait továbbra is szem előtt tartva egy korszerűbb, az Intézmény profiljához közelebb álló szervezetet hozzunk létre az Intézmény dolgozóinak összefogásával. Kitartó előkészítő munka eredményeképpen, örömmel jelentjük be, hogy 2013 decemberében a Fővárosi Törvényszék a Felkaroló Egyesület elnevezésű szervezetet nyilvántartásba vette.
Tegnap elbúcsúztattuk kollégáinkkal az Alapítványt egy örömteli eseménnyel:
Az alapítvány működése alatt több, szakmai anyag került könyvkötésbe, megmaradva az utókornak. Utolsó nagy cselekedeteként az Alapítvány megjelentette a méltán népszerű MÓRIKA foglalkozásunk gyűjteményét.




Köszönjük az Egyenlő Esélyt Alapítvány áldozatos munkáját!


Az Egyenlő Esélyt Alapítvány megszűnik, de a Felkaroló Egyesület tovább viszi annak eszmeiségét.

Ha ezzel a logóval találkoznak, jó helyen járnak!
Ezúton invitálunk minden lelkes szülőt, ismerőst, támogatót, hogy csatlakozzanak a Felkaroló Egyesülethez, legyünk minél többen, mert együtt erősebbek vagyunk!


 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés