2014. 06. 02.
Évzáró és ballagás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az óvodai nevelési év talán legkeserédesebb ünnepe köszöntött be hozzánk.
Mindig büszkeséggel tölti el szívünket, amikor egy-egy "generáció" kirepül az óvodai fészekből, azonban kissé szomorkás is, hiszen a szeretet, a ragaszkodás, ami az évek alatt kialakul a gyermekek felé nekünk is könnyet csal a szemünkbe.
Sokáig és lázasan észültünk az évzáró ünnepségeinkre, minden csoportunk kedves kis műsorral lepte meg a közönséget. Az óvodások kedves műsorral lepték meg az egybegyűlteket: a Süni és a Kisvakond csoportosok mozgásos mondókákkal, énekekkel és hangszeres bemutatóval, a Pillangó és a Katica csoportosok népi körjátékokkal, tánccal léptek fel.




Az évzáró műsorok után következett a ballagás.
Az óvodába maradó gyermekek kedves verssel köszöntek el a nagy öregektől. Az évzáró után elbúcsúztattuk az iskolába készülő óvodásainkat:
a Kisvakond és a Süni csoportból Hartai Zoltánt, Horváth Annát, Spengler Thomast, Melhelm Leilát, Mihalca Szebasztiánt, Csampa Zórát, Pirbusz Csanádot, Ráczky Zsófiát, Mészáros Szabolcsot;
a Pillangó és a Katica csoportból Valér Miklóst, Tarsoly Barnát, Szabó Zétényt, Kühne Zsófit, Szilágyi Rékát, Károlyi Milénát, Kelemen Sebestyént, Molnár Leventét, Sternáth Szebasztiánt és Nagy Tamást.






A ballagás zárásaként egy-egy lufit engedtünk útjára a balalgó gyermekek tiszteletére.

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés